Мода

Уличната мода и скинатите фармерки

Тешко дека има нешто полесно од тоа да навлечеш пар удобни искинати фармерки.

Скромни и необврзувачки, тие ни даваат слобода да бидеме природни и да покажеме дека не е потребно да сме облечени секогаш елегантно, за да изгледаме добро.

Искинатите фармерки се многу популарни, но не секогаш ги прифаќаат сите.  Сепак не треба да ги игнорираме и да ги потцениме нивните можности.

Денеска избравме неколку убави примери кои се инспирирани од уличната мода и покажуваат како да ги вклучиме искинатите фармерки во својата пролетно-летна гардероба.

Искрено се надеваме дека тие ќе ви бидат корисни и во нив ќе пронајдете бројни идеи, кои ќе ги примените во секојдневниот живот.

2cd95d510bca5ef0d441aac5972834af

2f4bee1f136c97b63c9e33b108047b87

3a92c91e4d054aafb35aaf048cd89ad1

3dad5a6804daa80f61c3a87f354bd9d0

3f2bbe8698f2a24c67653c404d3e4dcb

7fc6db6301612e0050ee91329ff0550e

8a550ef6f309d70f75cbbb32bc7144b9

8ca25eeb558d0219f852e1003976230f

10a7763f5f8d7ed3ad4e3e41c0e12868

38be74325691cf0c8fb1fa3a7e3378c3

45d37b142ffc33847c4baa29cc6bcf38

55b0b00154787a8f97d3eecc39878bc0

93e5470b1f5f204d68229f02f68d479b

689aeeb2b186bdbe8702cf62fa0209b0

921a4737a0ad584fedc86f3f1636bf87

3421de8415d4c528c1c369c9f0fbd259

05727de8b2da86f44feb8656b5a52920

6652e6758bfdbca36b6a4aebe997943d

a4135ff188b5a428a9a2098f9270f9c3

aa1fdac1c8ae41e37e0cf59f1e9c1540

aec332eb5d3b8e66ce877724e4093418

bad3848456f859eeec838fc5d168828f

bd6b67887ade5587da2f2fa5e0d207dd

c8e86c1db491bd286b478042cab620f9

c34d0d7c2cc3e2f91dece76c963c5048

c72b0a0188a6dd167b40b65670e5cade

c687ac82d8d2296b6c38105fb07d5810

ca0bd3dffd58bcdd583803ac2a50d6bd

d8031504275e75c3d8b9902595108ac0

ee658ca433eff54ff89076bd02ad591b

fa0a62e3cf5b94205d14b98db142e4e3

 

Напиши коментар