Sweet Home

Ваков луксуз до сега не сте виделе

Ви презентираме едена убава луксузна куќа со тераса која нуди фантастичен поглед кон морето.

Домот и внатрешноста е дизајнирана од архитектот Alverto Rubio. Нејзината цена изнесува околу 10 милиони долари.

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Luksuzna kuća sa prelepim pogledom na more

Напиши коментар