Bridal

Вакви бурми до сега не сте виделе!!!

Сите знаат дека вереничките прстени се нешто посебно ,а бурмите се аксесоар кој се носи до крајот на животот.

Една компанија од  Лос Анџелес има креирано нова колекција на неверојатни бурми. Takayas Custom Jewelry ја претстави својата нова колекција на DNA линија на прстени од која сите што ја видеа колекцијата останаа фасцинирани.

Нивните DNA бурми изгледаат како двојни спирали , иако нас не потсеќаат на симбол на вечноста, што секако одговара на приликата за која се купуваат. Сепак , според верувањата бракот треба да трае вечно, а овој аксесоар е идеален за да ја потврди вашата љубов.

Burme kakve do sada niste videli

Достапни се сребрени и 14 каратни и 18 каратни вакви бурми во комбинација со платина,а исто така се декорирани со дијаманти кога станува збор за женската верзија на овие бурми. Ова е уште еден вид на смелост кој помина како треба , дури и подобро од очекувањата.

Цените на овие бурми сеуште не се познати , но доколку Вам ви се допадна она што го видовте , можете да контактирате со компанијата производител на овие бурми. Бидете подготвени дека би слушнале поголем износ, бидејќи сигурни сме дека овие бурми сигурно нема да бидат ефтини.

Burme kakve do sada niste videli

Напиши коментар