Bridal

Вашата свадба во бордо

Кога се одбира боја тогаш се одбира токму боја која ке ја заокружи вашата љубовна интима.

Всушност бојата многу кажува за вашиот интимен живот,па така внимателно одберете боја која ке ја одслика вашата љубов….

Није ви ја предлагаме токму бордо боја која ја симболизира вечната љубов…..

10177414_10153164833668156_7196700080171524337_n

Напиши коментар