Bridal

Венчаници за сите времиња

Кога станува збор за свадба, ништо не се мери со свечениот бел фустан. Па нормално е да сакате вашата венчаница да биде совршена и безвременска, по која ќе се вртат дури и вашите внуци години подоцна. Вакви венчаници од соништата за кои изгледа ќе се зборува засекогаш имале неколку познати дами како Одри Хепберн, Бјанка Џегер и други. Невести, еве ви инспирација!

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Statija gallery photo

Напиши коментар