Bridal

Венчаниците на Ана Кемпбел

Никогаш не ни е доста од  прекрасни венчаници кои заслепуваат уште на првиот поглед. Со цел да го задоволиме вашиот апетит, денес ви ја претставуваме колекцијата венчаници на Ана Кемпбел.

Станува збор за уште една колекција венчаници во која се застапени елегантните женствени силуети и едни од најпривлечните дизајни во пределот на грбот.

 

Напиши коментар