Bridal

Венчавка како од бајките

Го обожавам овој стил кој ме потсетува на минатото, на старите филмови, на бајките од детството. Многу цвеќе, чипка, свеќници, лелеави материјали. Одлична комбинација на розево и сребрено, кремасти и златни нијанси.

Доколку и вие сте идна невеста која го сака уредувањето и стилот од минатото тогаш погледнете ја нашата галерија. Ќе имате можност да си одберете многу моменти за вашата венчавка.

 

Напиши коментар