Bridal

Веренички прстени инспирирани од винтиџ стилот

Ако сте една од оние дами на кои им недостасува инспирација, не заборавајте дека “совршениот” прстен може да биде шарен или традиционален, винтиџ или пртен на модерното време со различна големина на камењеата. Бидете сигурни дека ќе знаете кој е најдобриот за вас, штом го здогледате и пробате.

Ние ги издвоивме најубавите винтиџ прстени за вас, а се надеваме дека класичната убавина ќе надвладее кога е вашиот избор во прашање.

vintage vereničko prstenje1 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

vintage vereničko prstenje11 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

vintage vereničko prstenje2 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

vintage vereničko prstenje3 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

vintage vereničko prstenje4 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

vintage vereničko prstenje5 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

vintage vereničko prstenje6 Vereničko prstenje inspirisano vintidž stilom

 

Напиши коментар