Cafe Del Mar

Вежби со кои ќе имате совршено тенки нозе

Веројатно ќе се согласите дека балерините имаат совршено извајани тела, а за тоа, секако одговорни се вежбите кои ги практикуваат.

Мери Хелен Бауверс ни покажува 16-минутни вежби за вајање на долниот дел од телото по кои ќе имате совршени нозе, задник и колкови без да употребувате некакви направи или тегови.

Не само што ќе ги намалите масните наслаги, туку и ќе добиете совршени истегнати нозе како на танчарите.

Погледнете го видеото и фатете се за работа, пред почетокот на летото:

https://www.youtube.com/watch?v=bR3p1uVgCoo

Напиши коментар