Cafe Del Mar

Вежби за бразилски поткренат задник!

Како до бразилски поткренат задник. Во видеото од 15 минути веводи тренер кој во неколку серии ќе успеат со сигурност да во помогнат да го подигнете задникот.

Сигурни сме дека секој има 15 минути да одвои за себе и да поработи на своето тело!

Напиши коментар