Cafe Del Mar

Вежби за идеално обликувани раце

Слабеењето не е доволно, мора да го зацврсните телото за да изгледате и да се чувствувате одлично. Успеавте да симнете некој килограм, но телото ви делува млитаво? Познат ни е тој проблем. Ова особено добро го знаат жените бидејќи кај нив потешко се гради мускулно ткиво во споредба со мажите. Најчесто најмногу ни смета млитавоста на мускулите на рацете, односно надлактицата, позната народски како „свадбарка“. Фитнес гуруто Ребека-Луиз има разработено режим на вежби со и без тегови со кои ќе ги тонирате мускулите на рацете и гордо ќе ги покажувате. Таа ги препорачува овие вежби и за мажи, секако со прилагодување на тежината на теговите.

 

Напиши коментар