Cafe Del Mar

Вежби за затегнување на задникот и бутовите

Без тегови, без справи, во домашни услови. Само вие и вашето тело.

Нема да ве залажуваме, ако сакате цврст и стегнат задник и убаво обликувани нозе, ќе треба да се потрудите и да се испотите.

Добрата вест е дека не мора да платите ни денар за личен тренер или членарина во теретана.

Не ви се потребни никакви тегови или справи, само вие и вашето тело.

Вежбајте во удобноста на вашиот дом со овој видео туторијал.

Не заборавајте да се загреете правилно пред вежбање и да ја комбинирате физичката активност, како трчање, со здрава исхрана.

 

Напиши коментар