← НАЗАД НА БОЗА

Вилата на Ријана доби нови сопственици

Вилата на Ријана доби нови сопственици
1057 Читања

Криси Тајган и нејзиниот сопруг, Џон Леџенд , неодамна ја купија вилата на Ријана во Беверли Хилс. Погледнете за што тие платија 14,1 милиони долари.

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

Rijanina vila dobila nove vlasnike

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk