Bridal

Волшебна свадба- фустани со украси

Раскошен тренд

Еден од големите трендови за свадба се фустани украсени со ситни шлокици,сребрени или златни или светкаво бело, со чија помош и наједноставните модели се бајковити и раскошни.

Украси може да се стават на грбот, деколтето или низ целиот фустан, поголеми или помали, а меѓу познатите модни куќи кои го почитуваат овој тренд се Jenny Packham, Marchesa, Pronovias, Reem Acra, Monique Lhuillier, па знаеме дека се работи за фантастични фустани за најубавиот ден, затоа што, овие имиња се сметаат за мамки за идните млади.

Гламурозни, романтични и неизмерно женски, овие венчаници го пронашле патот до кралската свадба. Beatrice Borromeo имала два фустани за својот голем ден, еден во виолетова боја, а другиот во розова и двете имаа убави, дискретни шлокици, а се дело на куќата Valentino.

 

Напиши коментар