Дестинации

Westin Lake Ресорт

На околу половина час возење од познатиот Лас Вегас, овој хотел кој се наоѓа во рајско опкружување, на брегот на езерото поседува иста доза на луксуз, ако не и повеќе, како и било која друга ренмирана и високо ценета институција во овој град. Ова е релативно затскриен ресорт со 493 соби и апартмани, инспириран од елегантните традиционални марокански соби, со феноменален поглед.

Овде постојат многу активности за оние кои уживаат во активен животен стил, како трчање, терени за одбојка, студија за јога, фитнес центар и друго. Марокански инспирираниот Спа ценат со нетрпение ги очекува оние кои сакаат да се опуштат и дополнат своите батерии, по ноќта помината во градот.

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

WESTIN LAKE RESORT & SPA

 

Напиши коментар