Art & Crafts

За што се можете да ги искористите стаклените тегли

Теглите се навистина корисен предмет. Тие може да имаат многу повеќе намени од оние за кои вообичаено ги употребуваме. Овие стаклени „кутивчиња“ можат да се претворат во одличен и практичен декор за ентериерот или дворот. Во продолжение ви прикажуваме неколку генијални начини на кои можете да ги примените теглите во вашиот дом.

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-1

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-1

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-2

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-2

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-3

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-3

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-4

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-5

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-7

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-8

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-12

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-13

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-15

100-Mason-Jars-Crafts-You-Will-Love_homesthetis-21

Напиши коментар