Art & Crafts

Заборавете на избелувачот: Ви откриваме трик за блескаво бели алишта

До сега сигурно сте чуле за што е добар лимонот. Освен што е одличен додаток за освежувачките пијалоци, може да се користи и во некои производи за убавина кои можате сами да ги направите.

Но, дали сте занеле дека тој кисел плод може да ги направи вашите алишта бели, какви што одсекогаш сте посакувале, но не сте можеле да го постигнете тоа? Со овој неверојатно лесен трик вашиот сон за бели алишта конечно ќе стане стварност.

Во целата процедура нема премногу мудрост и работа. Едноставно, кога ги ставате белите алишта во машина за перење, наместо избелувач ставете четвртина или половина чаша сок од лимон.

Напиши коментар