← НАЗАД НА БОЗА

Заштитете се од бактериите на вашата тастатура

Заштитете се од бактериите на вашата тастатура
395 Читања

Сега е време кога сите вируси се шират и пробуваме да се заштитиме од сите можни бактерии, значи можеби е вистинско време да си ја исчистите тастатурата. Звучи неверојатно, но во повеќе случаеви тастатурите имаат повеќе бактерии од WC шољата. Еве неколку совети како можете да ја исчистите тастатурата:

*не треба да трошите пари на специјални марамици, доволно е вашата тастатура да ја избришете со алкохол и чиста мека крпа.

*свртете ја обратно тастатурата, доколку имате измеѓу копчињата сеуште прашина, можете со шмукувач на најслабо ниво да ја поминете низ тастатурата.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk