Мода

Здолништа и џемпери за модерен изглед

За вас денеска подготвивме една специјална статија. Една од најважните работи кои треба да ги разгледате, е секако топлата и практична гардероба, која е модерна но и пријатна за носење. Топлите џемпери се модерен избор за ладните денови во комбинација со здолништа, мислиме дека не постои подобра комбинација.

Разгледајте ги топлите и удобни модни комбинации со здолништа и џемпери на фотографиите во продолжение.

Резултат слика за mperi kombinacije

foto: Vanessa Jackman

foto: Vanessa Jackman

foto: Vanessa Jackman

foto: Vanessa Jackman

foto: Vanessa Jackman

foto: Vanessa Jackman

Сродна слика

Сродна слика

Резултат слика за suknje i dzemperi kombinacije

Напиши коментар