man fashion

Златна колекција за златен јубилеј

По повод 50 то јубилејно издание на Super Bowl, Nike лансираше златна колекција на чевли и облека за мажи, жени и деца. Погледнете ги гламурозните модели кои веќе се пуштени во продажба.

Zlatna Nike kolekcija za zlatni jubilej

Zlatna Nike kolekcija za zlatni jubilej

Zlatna Nike kolekcija za zlatni jubilej

Zlatna Nike kolekcija za zlatni jubilej

 

Напиши коментар