Убавина

Зоган масажа за подмладување на лицето

Популарната јапонјска масажа Зоган има значаен ефект во подмладувањето. Со редовно користење ги намалу борите, ја затегнува кожата, правејќи ја нежна и мазна; ги оформува контурите на лицето и ги елиминира отоците и надуеноста. Исто така, видно ги намалува подочниците и го решава проблемот со вториот подбрадок.

Ваквиот ефект се постигнува со масирање на одредени точки, а првите ефекти ќе ги забележите после две недели.

https://www.youtube.com/watch?v=hTBYU9NGimM

Напиши коментар