Sweet Home

14 генијални идеи како евтино да го декорирате домот

Можеби сè уште сте во онаа фаза од животот кога домот не можете да го уредите по желба како резултат на материјалните средства, односно парите кои можете да ги одвоите за декорирање на домот, но тоа не значи дека самите не можете да придонесете за поубав дом.

Како? Прилично едноставно – со малку труд и неколку генијални идеи.

Еве неколку како предлог:


1. Направете си свој интересен ѕиден часовник

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-1.jpg

2. Направете интересен светлечки знак

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-2.jpg

3. Направете си сами постер за да ги украсите белите ѕидови

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-3.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-4.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-5.jpg

4. Украсете ги белите едноставни завеси

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-6.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-7.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-8.jpg

5. Направете интересен декоративен лустер

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-10.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-11.jpg

6. Дајте им позабавен шмек на полиците

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-12.jpg

7. Додадете интересни реси на постелината

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-13.jpg

8. Направете си мал личен простор за пресоблекување

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-14.jpg

9. Направете интересна завеса за кадата

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-15.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-16.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-17.JPG

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-18.JPG

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-19.jpg

10. Чувајте ги зачините во магнети

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-20.jpg

11. Направете висечки полици за саксиите

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-21.jpg

12. Направете си мини кактус градина

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-22.jpg

13. Направете мали концентрични теписи

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-23.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-25.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-26.jpg

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-27.jpg

14. Направете уникатни рамки за слики од шарени лепливи траки

14-genijalni-idei-kako-evtino-da-go-dekorirate-domot-28.jpg

Напиши коментар