Art & Crafts

Немате фигаро? Направете си холивудски локни со балони (видео)

Ако досега никако не сте успевале да добиете совршени локни, можеби конечно пред вас стои решението – балони.

baloni-za-sovrsheni-lokni-01.jpg

Звучи чудно, но според блогерката за убавина, Тина Ли, тајната на совршени локни лежи во употребата на балони.

Веројатно сè уште не можете да поверувате и се чудите, но доказ за тоа ќе бидат две видеа кои не само што ќе ве уверат, туку и ќе ви покажат како да дојдете до совршени локни:

Напиши коментар