Sweet Home

Би живееле ли овде?

Дали некогаш сте се замислиле како е да живеете во апартман на 432 Парк Авенија во Њујорк? На оваа адреса е изградена најновата зграда во Њујорк која е висока околу 420 метри, има 130 апартмани, секој со површина од околу 2700 м2 и цена која се движи од 16 милиони долари до 83 милиони долари по апартман. Погледнете ги фотографиите и кажете дали би живееле овде…

ap6

ap7

ap8

ap9

ap10

ap11

ap12

Напиши коментар