Мода

Бидете во чекор со модните трендови

Сите ги поврзуваме пролетта и летото со разновидни свежи бои. Прирдоно тие се рефлектираат и во најновите колекции на светските модни дизајнери. Малкумина од нас можат да си дозволат да носат брендирана облека, според последните модни трендови, но секој може да си дозволи да ја носи актуелана боја на сезоната. Дами, погледнете кои се боите кои треба да ги изберете, за да бидете во чекор со модните трендови за пролет/лето 2017.

Топли тонови

1

Студени тонови

2

Неутрални тонови

3

Пастелни тонови

4

Напиши коментар