Cafe Del Mar

Бразилска диета

Бразилската диета е една од најпопуларните диети за брзо слабеење. Со бразилската диета можете да ослабнете 10 килограми за 2 седмици.

Ден 1 -2 / три пати по едно јајце, чаша зелен чај и јаболко.

Ден 3 / наутро 2 јајца, ручек печена риба, вечера 2 јајца и чаша зелен чај.

Ден 4 / наутро 2 јајца, ручек печена риба, вечера 2 јајца и чаша зелен чај.

Ден 5 / наутро 2 јајца, ручек 2 јајца и домати, вечера риба на скара и свеж зеленчук.

Ден 6 / наутро 2 јајца и чаша зелен чај, ручек парче телешко варено месо и краставици, вечера 100 грама телешко и чаша зелен чај.

Ден 7 / наутро 2 јајца и чаша зелен чај, ручек пилешко варено месо и свеж зеленчук, вечера пилешко варено 150 грама, зеленчук, јаболко и чаша зелен чај.

Од 8 – 14 ден се повторува истото мени.

Напиши коментар