Мода

Деловни модни комбинации

Во топлите денови претставува мака за жените да одберат што да облечат за на работа. Треба да најдете нешто што е лесно, што нема да ви прави да ви биде уште толку топло, а притоа да изгледате пристојно.

Важно е да одберете нешто во светла боја, изработено од тенок и лесен природен материјал, што и дозволува на кожата да дише, а истовремено прави да изгледате дотерано и прикладно за во канцеларија.

Во галеријата ќе најдете предлог деловни комбинации за овој период ,наменета за ваша инспирација.

Annabelle Fleur of Viva Luxury wearing white trouser pants with a windowpane check shirt

What to Wear for Work? 15 Stunning Outfit Ideas for Work Days - Pretty Designs

Special: Valentines day! | Fashion by a little fish https://fashionbyalittlefish.wordpress.com/2015/02/05/special-valentines-day/

Neutral Work Wardrobe - Hello Fashion  [ https://www.etsy.com/shop/mofehome ]

This blog has some nice tips for petite women. Professional attire is heavily features. @Trish Papadakos - DAiSYS & dots Roberts Petite Blog

Switch the tee for a basic blouse for the office as necessary. #women #business #fashion

 

Напиши коментар