Новости

Џенифер Анистон се враќа на малите екрани

Џенифер Анистон после  цели 13 години од познатата серија “Пријатели” се враќа на малите екрани благодарение на новата серија на Рис Витерспун.

Двете актерки работаат на новата  хумористична серија која сеуште нема наслов а се базира на медиумите од Њујорк. Сценариото го пишува Џеј Карсон сценаристот на познатата серија ‘Куќа од карти”.

Напиши коментар