Дестинации

Фасцинантен комплекс во Макао

Доколку барате идеално решение за тоа каде да го поминете својот одмор, ви го нудиме Banyan Tree резортот во Макао…

На само 15 минути возење од аеродромот Макао се наоѓа луксузниот комплекс Banyan Tree што претставува вистинско рајско место и ќе ви овозможи еден навистина раскошен одмор. Ова е секако најценетиот хотел во Макао.

Секој апартман во хотелот поседува приватен базен, има одличен СПА центар, теретана, казино, неколку ресторани, неколку барови и др. Цената за една ноќ изнесува околу 300 долари.

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

ZADIVLJUJUĆI KOMPLEKS U MAKAUU

Напиши коментар