Bridal

Фризури инспирирани од 20-тите

Модата се враќа, а за тоа сведочат многу невести кои се одлучуваат за малку стил од 20-тите години на минатиот век. “Винтиџ” стилот е шик и елегантен, и одлично се вклопува кај невестите кои сакаат класичен изглед со примеси на “глам” фактор. Ако тоа сте токму вие, тогаш не ги пропуштајте прекрасните фотографии од нашата галерија!

Напиши коментар