Bridal

Идеален makeup изглед за идните невести

Популарната визажистка Шарлот Тилбери добро ги знае соништата на идните невести, па за таа цел Шарлот создаде неодолив makeup изглед кој нема да ја остави рамнодушна ниту една идна невеста.
Доколку вашиот најсреќен ден е поблиску од кога и да било, а сеуште не сте се одлучиле за вистинскиот makeup изглед тогаш ова е вашиот совршен избор..

Напиши коментар