← НАЗАД НА БОЗА

Играјте со боите на вашата венчавка

Играјте со боите на вашата венчавка
158 Читања

Доколку свадбените планови навистина ве оптоваруваат , а се колебате околу идеите околу главните подробности, проверете во Ombre, тоа секако ќе ви заштеди енергија.

Дефинирајки ги боите од светла до темна и обратно,  идета на ова декорирање е несекојдневната варијанта на свадбени декори…

Во тортите, во цвеќињата, во декорациите, стајлинзите на бојата на  косата,  па дури и во невестинските венчаници, насекаде е хит виножитното прелевање од светло до темно…

Развеселете се со следнава несекојдневна галерија…

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk