Sweet Home

Инспиративни и ефикасни решенија за вашиот нов дом (Видео)

Овој проект нуди навистина ефикасни решенија. Влезот во куќата води во широката дневна соба.

Она што го карактеризира приземјето е отворенот план на дневната соба, кујната и трепезаријата, излезот во дворот. Особено многу светлина додава стаклениот панел кај трепезаријата. Во поткровјето се наоѓаат три детски соби, удобна спална соба со гардеробер и пространа бања. Куќата е едноставна за одржување и наменета е за пет члено семејство. Проектот комбинира економични дизајнерски решенија со атрактивна употреба.

Напиши коментар