Sweet Home

Интересен контраст со бели ѕидови

Станот се наоѓа на само неколку чекори од Централ Парк и најпознатите ресторани и музеи во Њујорк. Реновираната зграда има фитнес-центар, детска градинка, градина за рекреација на отворено и перална, како и домар.

Мермер и дрво се користени во изобилство, со убави финални завршетоци. Светлите бои обезбедуваат интересен контраст со белите ѕидови, и, исто така, даваат пријатно чувство.

Дневната соба и трпезаријата се во отворен концепт, а кујната е изолирана преку лизгачка врата.

Практичниот пристап е квалитетно осмислен кога е во прашање просторот за складирање и се е паметно скриено од погледите.

stan vo njujork (2)

stan vo njujork (3)

stan vo njujork (4)

stan vo njujork (5)

stan vo njujork (6)

stan vo njujork (7)

stan vo njujork (8)

 

Напиши коментар