Sweet Home

Интересен шарен апартман

Добредојдовте во прекрасниот шведски стан , кој овој пат не е во вообичаената скандинавска бела боја, туку изобилува со многу шарени акценти кои создаваат сончево расположение.

На површина од седумдесет квадратни метри се наоѓаат реновирана модерна кујна , пространа дневна соба , пријатна спална , голема тераса.. Шареното живеалиште има уште две големи предности: располага со високи тавани и се наоѓа во популарниот кварт Васастан (Vasastan) во Гетеборг , Шведска.

Станот е погоден за двојка, дури и за семејство со две деца.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10

11

12

13

15

16

17

18

Напиши коментар