← НАЗАД НА БОЗА

Исфенирајте ја вашата коса како професионалец (Видео)

Исфенирајте ја вашата коса како професионалец (Видео)
484 Читања

Косата е вистински украс на жената. Секоја жена сака да има убаво исфенирана коса и средена до перфекција.

Со оваа видео-инструкција ќе имате одлична фризура, како да сте посетиле професионален фризерски салон, за само неколку минути.

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk