Art & Crafts

Искористете ги вашите стари парчиња облека

Како да го испланирате вашето слободно време, а во исто време да им најдете намена на непотребните парчиња облека? Ви предлагаме неколку начини како да направите интересни детали за вашиот изглед.

1488252_778537735493420_645345526_n

1502575_787665457913981_1034216356_n

1525623_787629457917581_1191634833_n

 

Напиши коментар