← НАЗАД НА БОЗА

Изберете фустани за деверушите кои ќе бидат во ист стил со вашата венчаница

Изберете фустани за деверушите кои ќе бидат во ист стил со вашата венчаница
49 Читања

За единствен изглед во кој вие и деверушите ќе претставувате една целина, искомбинирајте исти стилови и модели на венчаницата со нивните фустани. Еве неколку идеи како да го постигнете тоа:

1

2

3

4

5

6

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk