Мода

Како да го заврзете омиленото летно парео?

Со малку фантазија и умешност, од пареото може да направите различни фустани и здолништа и да ги носите секојдневно на одмор.

Кога ќе го пакувате куферот, не го изоставајте пареото.

Доволно ви е едно парче марама за да се осигурате дека на високите температури нема да изгорите, а воедно и ќе бидете секогаш пристојно покриени каде и да одите.

Неколку нови начини како да ја врзете таа огромна марама, односно парео:

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-2.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-03.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-04.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-05.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-06.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-07.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-09.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-10.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-11.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-12.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-13.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-14.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-15.jpg

kako-da-go-zavrzete-omilenoto-letno-pareo-16.jpg

 

Напиши коментар