Art & Crafts

Како да направите мини чантичка со прстен?

Апсолутниот моден хит кој владее веќе неколку сезони околу мини-чантичките. Денес ќе ви покажеме  како на наједноставен и најевтин начин може да дојдете до уникатна мини-чантичка…

Потребно ви е:

– тврда футрола за очила

– супер лепак

– прстен за два прста

Постапката брои еден чекор доколку одлучите футролата да ја искористите во својата оригинална боја и текструра (доколку не, ќе Ви треба спреј/материјал, како и дополнителни 24 часа за сушење) – така што, чекорот се однесува на лепењето на прстенот за футролата. Внимавајте да го залепите прстенот од практичната страна и оставете да се суши еден ден. И тоа е тоа! Нова чантичка за малку време и малку пари!

.1.

Напиши коментар