Bridal

Како до магична и модерна свадба!

Секој посакува убава, магична и совршена свадба.

За вашата да изгледа како од бајките, предлагаме да внесете лилакова боја.

Погледнете и сигурно ќе ви се допадне, како белите тонови станаа магична нота на свадбата.

f95ac57613b92d376ba79cb243029037

87cdda85b120e3739089851dfcdd1550

90a5005bc3c09fcaa20a2ae1d2a2b61f

93f3434480d0d371d760fd7116fdcad8

9474b61e41a99e479d7a83c4b99039b9

Copy-of-01d4540609886d4f2cd6ef0c9614efaf

Copy-of-4c158672f2852dced37a0611281a7dbc

e71b9e117ee52a88542796ffc0f41025

Напиши коментар