Art & Crafts

Како сами да направите ланче во 10 чекори

Ова е само една од идеите, а доколку на памет ви дојде уште некоја слободно спроведете ја. За ова ланче потребни ви се неколку работи кои може да ги набавите во најблиската продавница каде се продаваат мунистри.

Потребни ви се два метални кругови за приврзување, ножици, клешти, неколку синџирџиња, и трака со која ќе ги врзете двата краја на ланчето.

Доволно е само да ги погледнете сликите и сè ќе ви биде јасно:

 

Напиши коментар