Новости

Кара Делевињ си ја избричи главата

И сигурно веднаш си го поставивте прашањето: Зошто?

Првично си ја избричила главата за улога во филмот што моментално го снима, но синоќа, на доделувањето на MTV филмски и телевизиски награди, покажа дека мошне добро и стои.

Уште повеќе, имаше тетоважа на тилот и вратот, кои дополнително и го истакнуваат духот. Носеше минималистички црн фустан со сребрен детаљ и чизми над колена.

Сите беа изненадени од нејзината промена, што дури ја допираа за косата. Сепак, промената ја примија со позитивни реакции.

Напиши коментар