Bridal

Класични, елегантни и едноставни невестински фризури

Со цел да дојде до израз венчаницата и накитот, најдобриот избор за невистинска фризура е класичната – прибрана високо горе, за да бидат вратот, деколтето и рамената отворени. Секако има венчаници на кои одговара и пуштена коса, но најчесто ако сте забележале и на ревиите за венчаници изборот во најголем процент паѓа на класичниот стил на обликување на косата.

Одлично би било фризурата да биде надополнета со ефикасен аксесоар, но сето тоа да изгледа едноставно, без премногу непотребни детали. Еве погледнете го нашиот избор:

Напиши коментар