← НАЗАД НА БОЗА

Компир во сос од печурки

Компир во сос од печурки
641 Читања

Состојки:

  • 1 кг компир
  • 1 сос од печурки
  • 1 л млеко
  • 3 јајца
  • 200 мл павлака
  • сланина
  • масло
  • зачини

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk