Убавина

Кора од портокал: За бели заби и мазно лице

Избелување на забите

Ако сакате да имате блескаво бели заби без скапи посети на стоматолог, се` што треба да направите е да ги истриете забите со кора од портокал од сите страни. Резултатите веднаш ќе бидат забележливи.

Совршено лице

Кората од портокал е мелем за кожата со несовршености. Едноставно, истријте го лицето со неа, а антиоксидансите од кората ќе завршат одлична работа!

Напиши коментар