← НАЗАД НА БОЗА

Кралско сина: боја која ќе ве претвори во тренди принцеза

Кралско сина: боја која ќе ве претвори во тренди принцеза
551 Читања

Стана популарна бидејќи ја носеа принцезите, и без оглед дали сонувате за принц на бел коњ или уживате во среќна врска со обично момче секако во својата гардероба внесете здив од кобалтно сино или т.н. кралско сина боја.

Само еден детаљ со кралско сина боја може да ве престори во принцеза.

 

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk