← НАЗАД НА БОЗА

Кујната во сосем поинаков стил

Кујната во сосем поинаков стил
357 Читања

Секогаш има начин како да се променат некои работи во домот. Истото станува и со промена на кујната. Внесете декор, како на пример цвеќе, поставете ново осветлување, можете да купите и нова стаза или теписон. За разубавување, еден или пак два соседни ѕида доколку се исфарбаат со јака боја, може да изгледа сосем пријатно и ново. Островата во кујната и трпезаријата имаат многу фина намена и го разубавуваат просторот. Посебно доколку се мали и функционални или пак се големи и офарбани во друга најанса. Погледнете ги идеите и ќе се заљубите:

6 7 8 9 10 11 21 31 41 51

Коментари

© 2011 boza.mk | Дизајн - element.mk