Здраво тело

Лекување на хемороиди само со раствор од сол и сода бикарбона!

Хемороидите можат да бидат внатрешни или надворешни. За внатрешните, освен промена во исхраната, често е неопходно и внатрешно лекување.

Надворешните хемороиди може да ги излекувате откако ќе си го подготвите следниов лесен природен лек.

Во една чаша за кафе ќе измешате и добро растворите 1 лажиче готварска сол и 1 лажиче сода бикарбона, па ќе ја дополните чашата со вода. Со течноста која ќе ја добиете, мачкајте го болното место неколку пати на ден во продолжение од 3 дена.

Напиши коментар