Убавина

Летно освежување со кратка фризура

Многу од нас често размислуваат дали да ја скратат косата и да направат промена во изгледот. Меѓу нас има и такви кои се похрабри кога се работи за драстични промени во изгледот и не се плашат да скратат некој сантиметар повеќе но и ни покажуваат дека кратката коса всушност може да ви стои и многу подобро давајќи ви помлад и посвеж изглед.

Погледнете неколку трансформации на кои кратката коса била правилниот избор.

Напиши коментар